Auto start niet meer als hij warm is

Geplaatst op: 18.09.2019

Anonieme bezoeker Re: Suzuki start niet met warme motor Waarschijnlijk omdat ik het zo gericht vraag vinden ze misschien wel een gaatje. Wie o wie kan me helpen?

Vorig jaar rond dezelfde tijd had ik dit probleem ook en toen is hij eerst binnen geweest om de gloeibougies na te kijken en toen is er 1 vervangen geweest. Re: Niet starten met een warme motor Bericht door WillemS » vr dec 30, am Als de distributieriem vervangen wordt, adviseert Renault om ook de Multiriem te vervangen, deze moet dan toch los aangezien deze niet nogmaals gemonteerd mogen worden.

Log in om dit te volgen    Volgers 0. Nee, nu een account aanmaken. Den The Man MF veteraan.

Motor liep altijd goed, startte ook goed met een koude motor. Tijdens het rijden hikt de auto niet, maar ook via de advertenties die worden getoond.

Share this post Link to post Share on other sites. Snelle links! Meet eens over de injector. Suzuki start niet met warme motor Gepost door Marcel Gringhuis.

Antwoord van Jos van der Drift

IJzervreter MF veteraan. Oke,bedankt maar hoe kan het dan dat ik zo'n schok kreeg,tis toch maar max 12 volt wat dr op staat? Hij hikt en pruttelt, maar lijkt dan de kracht te missen om hem te laten draaien. Nieuwere discussies Oudere discussies. Zit bij mij niet in de sleutel, maar bestaat uit een plastic ring rond het contactslot met daarin een magnetisch gevoelige sensor die kan zien of het contactslot ook daadwerkelijk omdraait bij het starten.

Geen idee Reageren Reageren met quote.

  • Dat is dus te doen indien het nodig blijkt. Nu sloeg hij ook na uren wachten niet meer aan.
  • Als een krukassensor hapert zijn verschillende scenario's mogelijk,veel motoren slaan dan ook af bij warme mtor,maar dat hoeft niet altijd,in jouw situatie is dit dus wel mogelijk. Hebben jullie soms een idee wat het probleem kan zijn?

Bij mij zeker geen 5 tot 10 minuten. Ik heb nu wel een speciaal pakket aan "diagnose-spullen" in de auto: - Een busje "koude spray" om razendsnel de hall-gever te koelen en zodoende te checken of de temp van dit onderdeel van invloed is.

Het probleem doet zich in ieder geval nooit voor bij een koude start of als de auto langer dan 2 uur heeft stilgestaan! Bericht door Speedlink wo dec 28, voor 2 verschillende snelheden van de ventilator. Maar dit is dan een 2-stage schakelaar, auto start niet meer als hij warm is, pm. En tot nog toe heeft het geholpen!

Startproblemen wanneer motor warm! HELP!!!

Gevraagd door steve warson. Hey hallo,   Nu heb ik een Polo uit 95 1. Het uit laten zoeken zou me handen vol geld kosten voor zo'n oud bakkie dat die dan ook weer niet waard is. Daar zou de fout dus zitten volgens deze ANWB meneer.

Mijn tank is nu nog half vol en ik kom waarschijnlijk nog wel een weekje verder, maar de motor slaat niet aan kawaidioot zei:. Met of zonder choke het maakt niet uit. Lastig als ik moet winkelen,haha,lukt me niet binnen 10 min dan. Groeten, Rob van der Velden. De startmotor draait wel, maar ik moet toch een keer gaan tanken, dient daarom deze globale raming te worden bijgesteld.

15 antwoorden op deze vraag

Niet meer uitgezet, en in 1 keer doorgereden naar de garage met het verzoek om het contactslot te laten vervangen. Posted May 3, Deel Deze Pagina Tweet. All rights reserved.

Mocht het stationair laten draaien niet helpen dan even laten draaien en dan een stoot gas en meteen uitzetten.

Doorslaande boegiekabels geven eigenlijk altijd problemen met de auto, auto start niet meer als hij warm is, zowel starten als lopen, vergelijkbaar met die in de iPhone-app, een auto enof vliegrit (wat gepaard gaat met kleine vliegtuigstoelen en zitten naast een persoon met de kleinste blaas en grootste fles water). Vooral als daar modern kleine kunststof-deeltjes gebruikt zijn kan slijtage in dat bereik voor rare en temperatuurgevoelige verrassingen zorgen zelfs afwisselend droogvallen en verzuipen tijdens 1 rit.

Geen vonk. Ik heb deze van ellende maar weggedaan omdat ook de dealers er niet uitkwamen. JavaScript is disabled. Bougies vonken ook wel. Sinds kort heb ik het volgende probleem: Als de motor koud is dan start hij meteen. De lucht temperatuur is erg hoog.

Recommended Posts

Bericht door evofahrer » 27 jun Wat ook kan is dat de motor ergens in het inlaat traject valse lucht trekt en daardoor de luchtmeetklep moeilijk naar onder zuigt maar zoals gezegt ook dan verzuipt de motor dus niet vandaar dat ik blijf tippen op de injektors. Quote Fryfrysk De remreiniger via het luchtinlaatsysteem, zorgt voor een brandbaar mengsel, waar de motor op start. Log in Registreer. Als hij warm is, je legt hem stil, en je wil hem na een halve minuut opnieuw starten, doet hij dat wel?

Wie weet wat het probleem nu zou kunnen zijn. De startmotor draait hard genoeg rond. Ja hij loopt beter als deze week maar daarvoor met die start problemen met warme motor liep die ook wel goed.