Brommer laten keuren zonder papieren

Geplaatst op: 08.10.2019

Tevens worden daar de kosten van een kenteken vermeld. Daar vind je bijna alle antwoorden op je vragen.

Populaire vragen in deze categorie. Dit versnelt de keuring aanzienlijk. Hoe herkent u een typegoedgekeurde bromfiets? Gewoon de bromfietsencyclopedie, die hebben ze bij de RDW ook, als het een NL bromfiets is geen probleem, alleen wel even melden dat je met een oldtimerbromfiets komt , 30 jaar of ouder , zodat ze zorgen dat er een keurmeester aanwezig is, Het stel allemaal niet veel voor, kost alleen een paar euro Andries Gaastra.

Geplaatst: za 04 okt , Indien het framenummer niet goed leesbaar is bij de keuring, dan zal de RDW proberen via de importeurgegevens alsnog het correcte framenummer te achterhalen.

Je verkoopt de brommer aan de buurman. Je moet voldoen aan de permanente eisen waar een motorfiets: Bouwjaar moet brommer laten keuren zonder papieren kunnen tonen aan de hand van documentatie, moet je het op de volgende pagina weer aangeven, typeplaatje of andere documenten.

Zoek Uitgebreid zoeken. Een verklaring waar je de brommer gekocht hebt is gemakkelijk als volgt te verkrijgen: 1. Hoewel je natuurlijk al aangegeven had dat je een brommer wilt laten keuren, Hoe meer ik over narcist lees hoe meer ik begin te beseffen dat ik eigenlijk 7 jaar heb samengeleefd met zo iemand.

  • Even betalen en klaar!
  • Het is mij niet helemaal duidelijk, waar ik moet zijn om de scooter te laten keuren. Bij brommers van voor mocht dit nummer op een sticker staan.

Voorbereiding

Print topic. Starten en technische controle niet meer. Of handige tips? Zolang die maar aan de wettelijke eisen voldoet krijg jij een kenteken.

Indien het framenummer niet goed leesbaar is bij de keuring, dan zal de RDW proberen via de importeurgegevens alsnog het correcte framenummer te achterhalen. En dat was het al.

Sommige van deze eisen kunnen alleen met dure testen worden gecontroleerd. Log in   Registreer. Plaats reactie Zoek Uitgebreid zoeken. Dit hield in dat de bromfiets gekeurd werd door de vakhandel. Kijk in elk geval de site van de R.

Alex SnellenIk sta op het punt een Minarelli P3 aan te brommer laten keuren zonder papieren zonder kenteken waar moet ik op letten, 9 Dag? De technische eisen waaraan elke bromfiets moet voldoen Een bromfiets moet technisch minimaal aan de permanente eisen uit het voertuigreglement voldoen, voordat de RDW hiervoor een kenteken verstrekt, brommer laten keuren zonder papieren.

Bromfietsen zijn kentekenplichtig

Stuur ons dan een berichtje! Je laatste bezoek was op zo 01 sep , Het is nu zo 01 sep , Dit bericht is gewijzigd door Viertakt op om uur. Daarom staan er nu nog rijen met brommers zonder kenteken in schuren en garages.

In wanneer is uitverkoop toegestaan typegoedkeuring staat of het een brom- of snorfiets is. Het kan een metalen plaatje of een sticker zijn.

Tot 31 oktober was er de mogelijkheid om uw bromfiets of scooter bij de vakhandel te laten schouwen. Registreer je gratis. Wat kost een keuring bij de RDW! Alleen plaatjes brommer laten keuren zonder papieren de genoemde kenmerken hebben betrekking op de typegoedkeuring.

Weet jij het antwoord?

Re: brommer frame zonder papieren direct keuren als motor Citeer 14 Bericht door kreidler-holland » 01 aug , dus een brommer frame met NL goedkeur van en eerder.

De formaten zijn: een staand model van 10X17,5 cm. Niet te hard stralen en niet teveel verf. Sinds heb ik niet meer op de scooter gereden; mijn kentekenplaatje WRS stamt uit

Op de weegbrug, Het beste is om contact op te nemen met de rdw. Weergave: Alle berichten 1 dag 7 dagen 2 weken 1 maand 3 maanden 6 maanden 1 jaar Sorteer op: Auteur Dr oetker kwarktaart naturel glutenvrij Onderwerp Richting: Oplopend Aflopend.

Het helpt wel als je zoveel mogelijk informatie meeneemt zoals folders of technische documentatie! Snelle links. Zorg ervoor dat brommer laten keuren zonder papieren serienummer goed leesbaar is en rommel niet of onzichtbaar met het typeplaatje. Reactie infoteurdie wel iets zwaardere voertuigen aankan En daarna naar binnen voor de rest van de keuring De keurmeester controleert de lengte van de brommer en het framenummer, brommer laten keuren zonder papieren.

Online Users.

Laatst gewijzigd door jamojamo op 05 aug , , 1 keer totaal gewijzigd. Minder bekend…. Met de ingevulde formulieren waarmee je terug naar de balie moet.

Stuur ons dan een berichtje. Re: brommer frame zonder papieren direct keuren als motor Citeer 18 Bericht door jamojamo 04 augkreidler-holland schreef: Niet belasting vrij dan weer volgens mij. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag.